• Nové
Jaspis dalmatin - slon
Jaspis dalmatin - slon
Jaspis dalmatin - slon
Jaspis dalmatin - slon

Jaspis dalmatin - slon

01075
Skladem
450,00 Kč
Není daň

Velikost: výška 34 mm, šířka 24 mm, délka 54 mm.

Váha: 37 g.

Foto: originál kus.

 

Jaspis - proslul jako největší živel. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Jaspis připomíná lidem, aby si navzájem pomáhali. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento minerál pomáhá při šamanských cestách a vybavování snů. Zajišťuje ochranu a uzemňuje enegie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje čakry a auru. Udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang. Chrání před elektromagnetickému znečištění, včetně radiace.

Pomáhá při proutkaření.

Svému nositeli přináší odhodlání k naplnění všech záměrů. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě dochází. 

Jaspis zvyšuje organizační schopnosti, povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy. Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí nebo hospitalizace. Dodává tělu energii. 

Očista: proud vody, sluneční svit, měsíční svit, dýmem z bílé šalvěje.

1 ks
No reviews
Produkt přidán do oblíbených
Produkt přidán do porovnání

Tento web používá soubory cookies. Pokračováním v prohlížení tohoto webu nebo kliknutím na tlačítko souhlasíte s použitím souborů cookies.